Category Archives: #ClubSpotless

thefatinbellaSnippets Hiruscar Media Launch @ Le Meridien Kuala Lumpur. Produk Hiruscar ada dijual di semua outlet Watsons seluruh Malaysia. Nantikan produk review Aten di www.fatinbella.com dan jangan lupa join giveaway Aten. 5 pemenang bertuah akan mendapat 1 set penjagaan kulit dari Hiruscar. Sebarkan untuk kebaikan bersama! @hiruscargel @watsonsmy #fatinbella #hiruscarantiacne #clubspotless #hiruscar #MalaysiaLifestyleBlogger #blogger #antiacne […]

Kepada mereka yang mengalami masalah jerawat mahu pun jeragat… sudah tentu mencari pelbagai cara untuk merawatnya. Siapa mahu muka berbintik-bintik yang kelihatan seperti ‘pizza’ contohnya atau pun seperti tanah tidak rata nampaknya.. Kaum wanita yang berhadapan masalah jerawat lazimnya rasa rendah diri dan malu untuk bersemuka dengan khalayak apa tah lagi jika sering menjadi bahan […]

Korang baca apa yang nad nak post ni tau..sebab nad nak bagi hadiah kepada 5 orang bertuah yang ada masalah jerawat. Cakap pasal jerawat, adoii, memang masalah besar. Nampak jerawat dekat muka dah stress. Dah malu nak keluar, terus takde keyakinan. Mula-mula, jerawat naik sikit, lama-lama bertambah. Nad sendiri pernah alami masalah jerawat yang teruk. […]

nadiasamjohari Speech by Ms Pang Koon Yin, Senior Manager, Consumer Health Lead and talk show bersama Dr Ch’ng Chin Chwen, consultant Dermatologist dan perkongsian bersama @syadaamzah berkenaan kulit muka di majlis Media Launch Hiruscar.. #lifestyleblogger #ceriterasigadisbiru #kbba9 #bloggermalaysia #blogger #vsco #vscomalaysia #media #mediainfluencer #beautyblogger #fashionblogger #igerskolumpo #igers #clubspotless #hiruscarantiacnemy Read more: https://www.instagram.com/p/BXznAeSFNZR/?hl=en&tagged=hiruscarantiacnemy