#ClubSpotless – Aida Sue

Ada masalah jerawat? Sis nak bagi whole set of Hiruscar Anti-Acne skincare worth RM150 ni kepada 5 pemenang.

I know as makeup lover macam sis ni, kalau tak cuci betul mesti naik punya jerawat berketul-ketul. So semalam sis ke event Hiruscar Anti-Acne launch dan dah jumpa solution for my acne problem :’)

InsyaAllah akan buat honest review for this product for my acne prone skin, tengok macam mana. And ofcourse nak bagi giveaway kat 5 followers kesayangan sis ni. Follow my IG & FB page ya sayang semua? (FB: www.facebook.com/theaidasue ).

#clubspotless
#hiruscarantiacnemy
#hiruscarmy
#hiruscar
#reviewbyaidasue
#lifestyleblogger
#malaysianblogger
#momblogger @ Le Meridien Kuala Lumpur

Read more: https://www.facebook.com/theaidasue/photos/pcb.1013761348727017/1013760995393719/?type=3&theater