#ClubSpotless – Ayue-Jer Rejaluddin

Semalam, Hiruscar telah melancarkan produk terbaru iaitu Hiruscar Anti-Acne khas untuk perawatan jerawat….

Siapa yang suke dengan jerawat kan? Bila muka berjerawat, emosi dan keyakinan diri merundum kot… Banyak faktor-faktor yang membuatkan kulit kita senang berjerawat. Kalau kakak pulak, jerawat memang senang naik bile bermekap terlalu lama ataupun lupa/malas nak cuci mekap… Masalah jerawat korang pulak macam mana?
So start pada harini, kakak nak cuba sendiri produk Hiruscar Anti-Acne ni…

Lepas tu kan, korang kene follow post FB dan IG kakak rapat² tau sebab lepas ni, kakak nak GIVEAWAY 5 set produk Hiruscar Anti-Acne untuk 5 orang follower bertuah! 5 orang bertuah tau… ✌

Suke tak? Excited tak? Kalau suke follow kakak rapat² okay… Bagi sesiapa yang berminat nak dapatkan produk ni, boleh ke mana² outlet Watsons okay….

Follow :
FB : Ayue-Jer Rejaluddin & Cherita AyueJean
IG @ayuejean

Dah follow komen DONE kat bawah ni 😘😘😘

#ayuejeandotcom #cheritaayuejean #kbba9 #hiruscarantiacneMY #clubspotless #blogger #bloggerKL #bloggerMY #bloggermalaysia #bblogger #lifestyleblogger #beautyblogger #travelblogger

Read more: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155691485029241&set=pcb.10155691514249241&type=3&theater