#ClubSpotless – Nadia Johari

Korang baca apa yang nad nak post ni tau..sebab nad nak bagi hadiah kepada 5 orang bertuah yang ada masalah jerawat.

Cakap pasal jerawat, adoii, memang masalah besar. Nampak jerawat dekat muka dah stress. Dah malu nak keluar, terus takde keyakinan. Mula-mula, jerawat naik sikit, lama-lama bertambah. Nad sendiri pernah alami masalah jerawat yang teruk. Sedih giler tengok muka sendiri. Sekarang pun masih ada jerawat dekat muka. Kita ni kalau boleh nak hilangkan jerawat dengan cepat.

Haritu nad ada pergi event Media Launch Hiruscar. Kita suka, sebab produk khas untuk merawat jerawat. Ada tiga jenis barang, pencuci, serum dan spot gel. Banyak info nad dapat masa event haritu, banyak faktor kenapa jerawat terjadi. Produk Hiruscar akan diperkenalkan di 6 universiti terpilih melalui Spotless Pop-up Store di mana pelajar boleh mendapatkan nasihat pakar san sampel produk.Nad akan kongsi dekat blog.

Nad, tengah cuba tiga barang ni. Nanti nad review dekat blog www.miszrockers.blogspot.com ye..Nad paling suka spot gel ni..sebab apa, tunggu..Produk Hiruscar boleh didapati di watson.

Hah, nad nak buat giveaway nanti, hadiah bernilai RM120. Korang akan dapat satu set produk ni. Siapa yang ada masalah jerawat, boleh join. Follow la ig kita www.instagram.com/nadiasamjohari dan facebook kita ni Nadia Johari kalau taknak terlepas peluang nak join giveaway ni..tunggu ye..

#clubspotless #hiruscarantiacnemy #lifestyleblogger #ceriterasigadisbiru #kbba9 #bloggermalaysia #blogger #vsco #vscomalaysia #media #mediainfluencer #beautyblogger #fashionblogger #igerskolumpo #igers

Read more: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1648402545180251&set=pcb.1648402668513572&type=3&theater