#ClubSpotless – Syada Amzah

Ha, ingat tak haritu Syada janji nak share dgn korang video pasal event Hiruscar Anti Acne? Lepas daripada event tu Syada dah tau macam mana nak sembuhkan jerawat dgn cara yang betul. Lagi satu, Masa pegi launching haritu, Syada dapat set Hiruscar Anti Acne ni, tak sabar nak guna. Owh, stay tuned untuk next video sbb Syada akan bagi review untuk produk ni. Jadilah 10 orang yg bertuah untuk memenangi produk hiruscar dengan join giveaway, nak tau cmna? tunggu next video okay! #hiruscarantiacnemy #clubspotless

Read more: https://www.facebook.com/syadaidolakecil1/videos/1518952361498447/