#ClubSpotless – Rubydotmy

Jerawat, Acne, Pimples Tiada Lagi Dengan Hiruscar Anti-Acne

Jerawat, Acne, Pimples Tiada Lagi Dengan Hiruscar Anti-Acne. Assalamualaikum semua, minggu lalu ruby telah ke pelancaran Hiruscar Anti-Acne. Ya produk penjagaan kulit wajah yang sangat efektif ini telah dilancarkan. Ia menampilkan 3 penjagaan utama iaitu pencuci muka, serum dan spot gel. Produk-produk penjagaan kulit Hiruscar Anti-Acne yang bertindak untuk mengekalkan kulit sihat dan bebas parut jerawat telah dilancarkan oleh DKSH Malaysia.

Masa ruby tingkatan 3, jerawat sentiasa ada. Ruby suka sangat picit jerawat sampaikan ada yang luka berdarah. Kuku kita ni berbisa tau, lepas tu meninggalkan parut. Huwaaaa. Kemudian dah pandai beli besi white head tu, lagi lah merah-merah muka. Tahu tak pada usia 25 tahun baru ruby tahu tidak elok lakukan picit-picit jerawat ni. Sekarang, yang tinggal adalah parut. Jadi, untuk adik-adik semua. Mulakan penjagaan wajah dengan Hiruscar Anti-Acne ya. Seawal usia 15 tahun dah boleh gunakannya.
Jerawat, Acne, Pimples Tiada Lagi Dengan Hiruscar Anti-Acne

Rangkaian penjagaan kulit Hiruscar Anti-Acne oleh Medinova yang berpusat di Switzerland ini terdiri daripada Pore Purifying Cleanser, Pore Purifying Serum dan Spot Gel. La telah diuji secara klinikal untuk menangani masalah jerawat ringan hingga sederhana yang merangkumi bintik hitam, bintik putih, papul dan pustul. Rumusan uniknya mengawal secara efektif pengeluaran sebum, mengurangkan bakteria dan sel kulit mati di samping menyeimbangkan paras kelembapan kulit dan mengurangkan perulangan akne.

Menurut satu kaji selidik terkini yang dijalankan oleh Hiruscar, kira-kira 90% rakyat Malaysia pernah mengalami atau sedang menghadapi masalah jerawat. Jerawat yang biasanya dianggap sejenis masalah kulit yang berlaku ketika usia akil baligh ini sebenarnya boleh dialami sesiapa sahaja tanpa mengira usia. Daripada masalah yang ringan seperti sedikit bintik-bintik di muka, belakang badan dan dada, jerawat boleh berlarutan hingga menyebabkan tekanan emosi dan parut kekal jika tidak dirawat. Kaji selidik kepuasan pelanggan yang dijalankan baru-baru ini telah menunjukkan hasil yang positif dari rangkaian penjagaan kulit Hiruscar Anti-Acne di mana 85% pengguna yang mencuba Hiruscar Anti-Acne Spot Gel melaporkan perkembangan yang baik dalam masa dua hari 2 . Antara penemuan lain
termasuk:

98% yang mencubanya sangat berpuas hati dengan rangkaian penjagaan kulit Hiruscar Anti-Acne, melaporkan peningkatan selepas hanya seminggu menggunakannya
Lebih daripada 94% pengguna yang mencuba Spot Gel mendapati ada perubahan pada bintik hitam dan pustul dan 96% melihat pengurangan keseluruhan pada kemunculan jerawat
93% yang mencubanya melaporkan perubahan pada keadaan jerawat secara keseluruhan selepas menggunakan Pore Purifying Serum dengan kerap

Berucap di majlis pelancaran Hiruscar Anti-Acne, Dr. Ch’ng Chin Chwen, Pakar Perunding Dermatologi di Pusat Perubatan Universiti Malaya berkata, “Ramai menyangka jerawat adalah kesan daripada tidak membersihkan kulit dengan betul dan pengambilan makanan berminyak dan coklat. Sebenarnya, jerawat disebabkan oleh bakteria P.acne yang membiak di dalam minyak berlebihan yang terperangkap.

Hiruscar Anti-Acne Pore Purifying Cleanser adalah gel pembersih lembut yang diformulasi untuk membersih kulit secara mendalam, menanggalkan kotoran dan minyak berlebihan tanpa mengeringkan kulit.

Hiruscar Anti-Acne Pore Purifying Serum adalah pelembap berformula ringan, tidak berminyak dengan penyerapan pantas dan penghidratan berpanjangan yang membantu merapatkan liang roma dan memperbaiki masalah jerawat.

Hiruscar Anti-Acne Spot Gel pula adalah gel lutsinar yang ringan dan tidak berminyak dengan formulasi antibakteria yang merawat dan memudarkan parut jerawat tanpa menyebabkan kulit mengelupas.

Program Hiruscar Club Spotless

Sempena pelancaran produk ini, Hiruscar Anti-Acne juga memperkenalkan Club Spotless, sebuah kempen kecantikan yang disasarkan pada pengguna aktif media sosial. Hiruscar Anti-Acne akan memberikan Spotless Kit yang mengandungi Hiruscar Anti-Acne Pore Purifying Cleanser dan Hiruscar Anti-Acne Spot Gel untuk menggalakkan para peserta menggunakan platform ini bagi berkongsi kisah kecantikan mereka dengan Hiruscar Anti-Acne.

“Kami komited dalam mendidik pengguna mengenai penjagaan kulit Anti-Acne yang betul untuk mendapatkan kulit yang bebas parut jerawat dan meningkatkan keyakinan diri mereka. Melalui Club Spotless, kami menggalakkan pengguna untuk mengawal masalah kulit mereka di samping menyediakan platform perkongsian untuk memberi inspirasi kepada pengguna lain apabila mereka berkongsi kisah kejayaan masing-masing. Kami juga ingin memperkenalkan rangkaian product ini melalui Spotless Pop-up Store di enam universiti terpilih di Lembah Klang supaya pelajar-pelajar boleh mendapatkan nasihat pakar dan sampel produk-produk penjagaan Hiruscar Anti-Acne,” kata Pang Koon Yin, Pengurus Senior, Ketua Kesihatan Pengguna, Pengurusan Pemasaran, Kesihatan Pengguna, DKSH Malaysia.

Hiruscar Hiruscar Anti Acne Campus Roadshow

Hiruscar akan mengadakan roadshow di 6 universiti terpilih pada 26 Sep 2017 hingga 31 Oktober 2017. Di sini anda boleh ketahui cara penjagaan wajah dan tips dari pakar. Jangan lepaskan peluang ini ya!

Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi (UKM)
Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, Gombak (UIAM)
Universiti Malaya, PJ (UM)
Universiti Putra Malaysia, Serdang (UPM)
Universiti Teknologi MARA, Shah Alam (UITM)
Tunku Abdul Rahman College University, Setapak (TAR UC)

Harga Siri Penjagaan Wajah Hiruscar Anti-Acne

Hiruscar Anti-Acne Pore Purifying Cleanser RM 27.80 / 100ML
Hiruscar Anti-Acne Pore Purifying Serum RM 75.00 / 50G
Hiruscar Anti-Acne Spot Gel RM 26.80 / 10G

Produk-produk penjagaan kulit Hiruscar Anti-Acne boleh didapati di semua farmasi utama di seluruh
negara pada harga antara RM 26.80 hingga RM 75.00.

Giveaway Hiruscar Anti-Acne Bernilai RM 130

Buat anda yang ingin mendapatkan produk Hiruscar Anti-Acne. Ruby berbesar hati akan menganjurkan Giveaway di Facebook Ruby.MY pada minggu hadapan!! 5 orang pemenang akan menerima produk Hiruscar Anti-ASeronok kan? Minggu hadapan, ruby akan muat naik video review dan anda hanya perlu jawab soalan susah! Ya soalan susah. Hahaha. Ala jawab soalan di ruang komen beserta hashtag #clubspotless dan #hiruscarantiacneMY. Mudah kan? Jumpa minggu depan!

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai rangkaian produk Hiruscar Anti-Acne, layari laman sesawang rasmi Hiruscar www.hiruscar.com.my dan www.facebook.com/Hiruscar.Gel.Malaysia

Read more: http://ruby.my/2017/08/hiruscar-anti-acne/#.Wd3PTztx3IU

add to cart icon