HIRUSCAR – PRODUK MENGHILANGKAN JERAWAT / PARUT JERAWAT TERBAIK DI MALAYSIA

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Fakta Mengenai Parut

Parut ialah tanda yang ditinggalkan pada kulit selepas luka, kesan melecur atau bahagian tisu yang tercedera mula sembuh. Oleh kerana tisu yang dijanakan ini tidak tumbuh sejajar dengan tisu lama, kulit yang baharu akan tampak lebih gelap berbanding kawasan sekitarnya. Usaha untuk memulihkan parut dan mengembalikan kesempurnaan kulit adalah berkait rapat dengan penjanaan tisu baharu dan kelancaran pengaliran darah.

Maklumat Terperinci

Mengenai Kami

Medinova ditubuhkan di Zurich, Switzerland pada 1945 dan merupakan ahli kumpulan DKSH yang terkenal di persada antarabangsa. Sebagai peneraju dalam industri farmaseutikal, Medinova komited untuk menyediakan kaedah penjagaan kesihatan yang inovatif bagi meningkatkan kualiti hidup para pelanggannya. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.medinova.ch

FAQ

Apakah cara terbaik untuk merawat parut saya?

Pilihlah produk yang mengandungi bahan-bahan penting untuk rawatan parut yang sempurna, seperti MPS, yang bertindak dengan merangsang penghasilan kolagen dan elastin gantian untuk meningkatkan kadar penahanan lembapan lapisan dalaman kulit dan melembutkan parut.

Maklumat Terperinci