#ClubSpotless – Rubydotmy

Acne? Pimple? Jerawat? Semua itu adalah satu malapetaka bila ia muncul! Betul tak? Mood swing bila ia muncul! Malah, kalau tutup dengan mekap pun akan jadi lebih iritasi. Pentingnya kita membersih saki baki mekap di muka sebelum memulakan pembersihan wajah. “Never ever go to bed with makeup on!”. Jika kulit dah mula banyak acne, jangan risau. Rangkaian penjagaan kulit Hiruscar Anti-Acne oleh Medinova yang berpusat di Switzerland ini terdiri daripada Pore Purifying Cleanser, Pore Purifying Serum dan Spot Gel boleh membantu anda!
Sempena pelancaran produk ini, Hiruscar Anti-Acne memperkenalkan Club Spotless. Iaitu kempen kecantikan yang disasarkan pada pengguna aktif media sosial. Hiruscar Anti-Acne akan memberi 250 Spotless Kit yang mengandungi Hiruscar Anti-Acne Pore Purifying Cleanser dan Hiruscar Anti-Acne Spot Gel untuk menggalakkan para peserta menggunakan platform ini bagi berkongsi kisah kecantikan mereka dengan Hiruscar Anti-Acne. Best kan!
Spotless Pop-up Store juga turut disediakan di enam universiti terpilih di Lembah Klang supaya pelajarpelajar boleh mendapatkan nasihat pakar dan sampel produk-produk penjagaan Hiruscar Anti-Acne.
Produk-produk penjagaan kulit Hiruscar Anti-Acne boleh didapati di semua farmasi utama di seluruh negara pada harga antara RM 26.80 hingga RM 75.00 Nak percuma? Join giveaway ruby tauuj
www.hiruscar.com.my #HiruscarMY #clubspotless #hiruscarantiacnemy #rubydotmy

Read more: https://www.facebook.com/razruby/videos/pcb.10155110289085000/10155110288705000/?type=3&theater

add to cart icon